17 жовтня 2019 р.

Районний навчально-практичний семінар «Особливості використання Google-технологій у роботі фахівців психологічної служби»

      17.10.2019 року гостинно відкрила для працівників психологічної служби району свої двері Олександрівська СЗШ І-ІІІ ст. Саме тут, з метою підвищення професійного рівня фахівців психологічної служби з використання інформаційно-комунікаційних технологій, відбувся районний навчально-практичний семінар на тему «Особливості використання Google-технологій у роботі фахівців психологічної служби». Семінар провела методист з психологічної служби – О.С. Прокопенко, яка у травні 2019 року стала переможцем обласного конкурсу «Фахівець психологічної служби в інформаційному просторі» у номінації «Портфоліо фахівця психологічної служби».
      Під час семінару учасники пройшли онлайн-анкетування «Рівень поведінки в мережі Internet», визначили в групах позитивні та негативні сторони інформаційних технологій за допомою вправи «За і проти».
       Після ознайомлення з можливостями Диска Google та рівнів дозволів для всіх об’єктів, фахівців навчилися створювати власні сайти-портфоліо.
      З метою створення позитивного настрою, зняття напруження соціальний педагог Олександрівської СЗШ І-ІІІ ст. (Бурмій С.С.) провела вправу-руханку «Термінатор».
      Запропонована методистом рефлесія «Метод 5 пальців», дала можливість практичним психологам та соціальним педагогам окреслити плани на майбутнє, з урахуванням знань отриманих під час семінару.
   Позитивним завершенням семінару стала «Притча про оптимізм».

Немає коментарів:

Дописати коментар