28 березня 2019 р.

Засідання інтервізійної групи

     28 березня 2019 р. на базі комунальної установи «Тростянецький районний методичний кабінет» відбулося засідання інтервізійної групи практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Супровід дітей з особливими освітніми потребами».  Модератором групи виступила О.С. Прокопенко, методист КУ «Райметодкабінет»
     Під час засідання було обговорено  труднощі, які виникають в процесі роботи з дітьми з особливими потребами та запропоновано способи вирішення проблем. Особлива увага акцентувалась на співпраці працівників психологічної служби з батьками дітей з особливими потребами, яка повинна будуватися за принципом партнерства. Адже партнерські стосунки з батьками забезпечують ефективність освітнього процесу дитини з особливими освітніми потребами та сприяють ефективному супроводу з урахуванням індивідуальних особливостей дитини, про які найбільше відомо саме батькам.
 Для ефективної роботи та з метою усвідомлення унікальності і неповторності кожної людини, формування позитивної самооцінки та відпрацювання комунікативних вмінь, модератором були запропоновані вправа «Бінго» та «Перебудови». Під час засідання працівники психологічної служби поділились особистим досвідом з актуальної на сьогодні проблеми та надали допомогу колегам.

Немає коментарів:

Дописати коментар